Categorieën
Media

Podcast: politiek actief worden voor perfectionisten

Samen met goede vriendin, Leidse ondernemer en perfectionismecoach Evelien Bijl nam ik een podcast op over politiek actief worden. En al zeg ik het zelf: het is echt een aanrader voor als je de stap wilt maken. Zeker voor perfectionisten!

Samen met goede vriendin, Leidse ondernemer en perfectionismecoach Evelien Bijl nam ik een podcast op over politiek actief worden. En al zeg ik het zelf: het is echt een aanrader voor als je de stap wilt maken. Zeker voor perfectionisten!

De podcast is te beluisteren via deze link of via je favoriete podcastapp!

Over de podcast

Als ik heel eerlijk ben, denk ik bij het woord ‘politiek’ niet meteen ‘joepie, wat interessant!’. (Jij wel? Of heb jij dat ook?)

Maar ik weet ook dat dit voor een groot deel komt doordat ik het gevoel heb dat ik er niet genoeg vanaf weet. En dat het dus ‘niks voor mij is’. 

Mm, misschien een beetje perfectionistisch?

In deze podcast spreek ik Liang de Beer over politiek actief worden als vrouw en waarom dat zo belangrijk is. 

Ze vertelt over hoe zij is begonnen in de politiek (spoiler: zij had ook enorm last van perfectionisme voor ze de stap durfde te zetten!) en wat het nou echt betekent om politiek actief te zijn. Er gaat altijd een wereld voor me open als ik met Liang praat, en ik denk dat je het interessanter vindt dan je misschien vooraf denkt.

Laat je verrassen door dit fijne gesprek, je weet maar nooit waar het je toe inspireert!