Categorieën
Media Schrijfsels

Energytalk met Chungmei Cheng

Een tijdje geleden werd ik uitgenodigd om deel te nemen aan haar podcast Energytalk. Chungmei is HSP-coach en rebirther – zou ik wel wat te vertellen hebben in de podcast? Daar hoefde ik me geen zorgen over te maken want we raakten niet uitgepraat!

Een tijdje geleden werd ik uitgenodigd om deel te nemen aan haar podcast Energytalk. Chungmei is HSP-coach en rebirther – zou ik wel wat te vertellen hebben in de podcast? Daar hoefde ik me geen zorgen over te maken want we raakten niet uitgepraat!

In twee afleveringen Energytalk praat ik met Chungmei over identiteiten, creatieve ontwikkeling en schrijverschap.

  • Aflevering 1 over mijn creativiteitsproces, transformatie tijdens corona en Julia Cameron. Luister of bekijk de aflevering terug via Spotify of Instagram.
  • Aflevering 2 over mijn debuutroman Zoeken naar Wery en de inspiratie die ik haal uit mijn familiegeschiedenis. Luister of bekijk de aflevering terug via Spotify of YouTube.

Een mooie ervaring!